Uw specialist in gevelonderhoud en voegwerk
Voegwerk
Voegwerk omvat het uithakken van bestaand voegwerk en het opnieuw voegen in geval van renovatie of het voegen van nieuw metselwerk, en alle bijkomende werkzaamheden als het opbouwen en afbreken van steigerwerk.

Wij hebben alle deskundigheid in huis om de meest uiteenlopende voegen te kunnen maken, maar zijn gespecialiseerd in het knipvoegen en renoveren van oude gebouwen (zie foto’s).
 
 
 
   
Voegwerk is in het kort het beschermen van het metselwerk. De restauratie en renovatie van voegwerk is een vak apart. Het uiterlijk en de duurzaamheid van een gebouw worden hierdoor verbeterd. Een grote variëteit aan kleuren en structuren staat ter beschikking om elk gewenst gevelbeeld te kunnen creëren. In slechte staat verkerend voegwerk kan veel gevelproblemen veroorzaken, zoals vochtdoorslag, mos -en algengroei en vorstschade. Met het herstellen van uw voegwerk kunnen wij u veel zorgen uit handen nemen. Wat zeker ook niet onderschat mag worden is de meer waarde van uw pand, dat door vernieuwing van het voegwerk ontstaat.Westvlietweg 71m
2495AA Den Haag
06-14384929
06-54710702